Emori Skin Clinic Logo

The Luxe gezichtsbehandeling

Ontspanning voor lichaam en geest met een Luxe gezichtsbehandeling

The Luxe gezichtsbehandeling

Het is helemaal niet zo gek dat steeds meer mensen kiezen voor een Luxe gezichtsbehandeling in de salon. Dit is een erg aangename reiniging, die zorgt voor net even wat meer ontspanning, Ook worden extra huidproblemen waar je mee te maken hebt, effectief aangepakt. Door te kiezen voor deze behandeling, wordt de huid goed gereinigd en je kunt ook nog eens heerlijk tot rust komen. The Luxe gezichtsbehandeling vindt in de salon plaats met het innovatieve LED masker en is geschikt voor ieder huidtype. Kies je binnenkort ook voor een luxe gezichtsbehandeling Rotterdam?

Een The Luxe gezichtsbehandeling heeft een duur van 75 minuten en bestaat uit een erg ontspannende oppervlakte en diepte reiniging. Dit wordt gecombineerd met stoom, waardoor de poriën goed open gaan staan en de huid zacht en glad aanvoelt na de behandeling. Ook wordt de huid met een scrub apparaat intensief gereinigd en onzuiverheden worden netjes verwijderd. Deze behandeling kent verschillende voordelen voor de huid. Wat deze voordelen zijn en hoe de behandeling uit wordt gevoerd, lees je hier.

Dit zijn de voordelen van een The Luxe gezichtsbehandeling

Een van de grootste voordelen van een The Luxe gezichtsbehandeling, is dat er gebruik wordt gemaakt van het innovatieve LED masker. Dit masker stimuleert de huid en heeft verschillende werkingen. Het masker ziet er misschien een beetje gek uit, maar je ervaart hier helemaal geen hinder van tijdens de behandeling. Het rode licht van het LED masker zorgt voor de stofwisseling van de huidcellen en een versnelling van de bloedsomloop. Uiteraard wordt het licht van het masker aangepast op basis van de behoeften van je huid. Hier kan een specialist in de salon je meer over vertellen als je langskomt voor een afspraak of als je van tevoren even belt.

Tijdens de behandeling van 75 minuten wordt er ook ruimte gemaakt voor mask-time. Dit is een erg ontspannende massage, waar de nek en de schouders goed aan worden gepakt. Uiteindelijk wordt de behandeling afgesloten met een dag verzorging. Het resultaat? Een gladde, egale en stralende huid en een heerlijk ontspannen gevoel zodra je de salon verlaat. Redenen genoeg dus om binnenkort ook een keer deze behandeling te boeken in de salon.

Voorbeeld van een luxe gezichtsbehandeling

Luxe gezichtsbehandeling tarieven

1 behandeling 50  euro

1 behandeling 50  euro 

1 behandeling 50  euro 

1 behandeling 50  euro 

1 behandeling 50  euro 

1 behandeling 50  euro 

1 behandeling 50  euro 

 

De 6 meest gestelde vragen over Luxe gezichtsbehandeling

Wist je dat het rode licht dieper de huid kan bereiken? Dit zorgt ervoor dat de huid kan worden verbeterd en de golflengte van het licht stimuleert de productie van fibroblasten bij de aanmaak van collageen en elastine. Hierdoor wordt de huidstructuur en de spankracht verbeterd.
Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor een behandeling met een LED masker. Het grootste doel van de behandeling is het bevorderen van weefselgroei. Tal van onderzoeken hebben inmiddels aal aangetoond dat dat een behandeling met een LED masker de celdeling en aanmaak van nieuwe cellen stimuleert en weefsels repareren.
Als je voor het eerst een LED masker ziet, kan het er misschien een beetje beangstigend of gek uitzien. Maak je je vooral geen zorgen over je huid. Naast dat het masker erg comfortabel aanvoelt tijdens de behandeling, behoort een behandeling met een LED masker niet tot IPL of lasers. Hierdoor kunnen weefsels niet beschadigd raken en het lichaam wordt niet onnodig belast tijdens de behandeling.
Voordat een behandeling met een LED masker uit wordt gevoerd, wordt er eerst aandachtig naar de structuur van je huid gekeken. Hierdoor vindt er altijd een behandeling op maat plaats. Dit betekent ook dat een behandeling met een LED masker geschikt is voor ieder huidtype.
Een behandeling met een LED masker werkt erg voedend en stimuleert direct de huid. Je kunt er echter ook voor kiezen om de behandeling te combineren met een van de andere behandelingen in de salon. Hierbij kun je denken aan een peeling. Uiteraard wordt dit samen met je overlegd en ontvang je een advies op basis van jouw type huid.
Als je in de salon bent voor een Luxe gezichtsbehandeling, wil je natuurlijk wel graag weten wat je precies kwijt bent. Voor een Luxe gezichtsbehandeling hanteert de salon een tarief van € 70,- Naar boven