Emori Skin Clinic Logo

Rug Facial

Ben je al bekend met een Rug Facials behandeling?

Rug Facial (rug acne Behandeling)

Je denkt er misschien niet altijd zo snel over na, maar de huid is het grootste orgaan dat we hebben. Het is daarom ook helemaal geen overbodige luxe om hier goed voor te zorgen. De invloeden van vervuilde lucht, slecht eten en stress kunnen ervoor zorgen dat je huid we wat extra verzorging kan gebruiken. Een reinigende behandeling, zoals een Rug Facials behandeling, wordt dan ook door tal van specialisten aanbevolen. Maar hoe ziet deze Rug Acne behandeling er nu precies uit? En wat zijn de voordelen?

Een Rug Facials behandeling werkt reinigend en is speciaal ontwikkeld om de huid op de rug effectief te behandelen. Je rug wordt tijdens de behandeling uitgebreid gereinigd met behulp van een scrub en een chemische peeling wordt aangebracht. Het maakt niet uit wat voor soort huidtype je hebt, deze behandeling is voor ieder type huid erg goed uit te voeren.

Deze speciale chemische peeling zorgt er altijd voor dat de bovenste laag van de huid, eenvoudig en snel loslaat. Maak je je vooral geen zorgen, dit is juist goed voor de huid en dus helemaal niet schadelijk. Waarom? Jouw huid wordt hierdoor sneller gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken. Je huid kan hierdoor zichzelf sneller vernieuwen en oneffenheden kunnen worden verminder. De rug voelt na de behandeling dus egaler en gladder.

Dit zijn de voordelen van een Rug Facial (Acne behandeling)

Er zijn tal van voordelen aan een Rug Facial (Acne behandeling). Naast dat je huid lekker egaal en glad voelt, zijn er nog veel meer praktische voordelen. Tal van indicaties kunnen effectief behandel worden. Hierbij kun je denken aan acne, oppervlakkige acne littekens en onzuiverheden. De kans is op dit moment namelijk erg groot dat je deze indicaties ook merkt op je eigen rug. Een specialist gaat altijd erg secuur te werkt en gaat aan de slag met de best mogelijke producten voor je huid. En dat merk je direct zodra je de salon verlaat!

Deze huid verbeterende behandeling bestaat uit een oppervlaktebehandeling en een dieptereiniging. Door de scrubmassage ervaar je dat ultieme zachte gevoel en de huid wordt ook nog een intens gevoed door een moisturizer. Klinkt goed, toch?

Voorbeeld van een Voor rug facial behandeling

Tarieven

1 behandeling 50  euro

1 behandeling 50  euro 

1 behandeling 50  euro 

1 behandeling 50  euro 

1 behandeling 50  euro 

1 behandeling 50  euro 

1 behandeling 50  euro 

 

Meest gestelde vragen

Het boeken van een Rug Facials behandeling doe je natuurlijk niet iedere dag. Hat kan daarom zomaar zo zijn dat je op dit moment met een aantal vragen zit. We hebben de belangrijkste meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet:

Het maakt niet uit of je te maken hebt met een gevoelige huid, een droge hui of een vette huid, een chemische peeling is voor ieder type huid geschikt. Door de behandeling uit te laten voeren bij een gespecialiseerde salon, weet je wel altijd zeker dat het type peeling en de intensiteit van de behandeling volledig af wordt gestemd op je persoonlijke wensen en op wat de behoeften zijn van de huid. Een aantal voorbeelden van chemische peelings die toe kunnen worden gepast, zijn trichloorazijnzuur (TCA), amandelzuur, salicylzuur, melkzuur en glycolzuur.
Hoeveel behandelingen er nodig gaan zijn met een chemische peeling, hangt volledig af van de intensiteit van de peeling in de indicatie. Om zichtbare resultaten te behalen, is het echter wel aan te raden om meerdere behandelingen te plannen. Hierbij kun je denken aan drie tot vijf behandelingen. Let er wel op dat er tussen iedere behandeling een periode van vier weken aan wordt geraden. Dit omdat je huid weer goed kan herstellen en de nieuwe cellen optimaal kunnen worden aangemaakt.

Wat de exacte kosten bedragen, kan per salon erg verschillen. Gemiddeld kun je uitgaan van een tarief van € 100,- per behandeling. Hierbij weet je wel altijd zeker dat er met het beste materiaal wordt gewerkt en dat je dus kunt vertrouwen op een geweldig resultaat. Waar je een specialist kunt vinden? Breng een bezoek aan Rug Facials Rotterdam en je bent er altijd zeker van dat er ook voor jou een specialist klaar staat.