Emori Skin Clinic Logo

microdermabrasie behandeling

Een microdermabrasie behandeling voor jouw huid

microdermabrasie behandeling

Op het gebied van schoonheidsbehandelingen zijn er altijd wel een paar trends die onwijs gewild zijn om uit te laten voeren. Een microdermabrasie behandeling is daar een erg bekend voorbeeld van. Een behandeling zorgt namelijk snel voor mooie resultaten en je ziet zelfs al na één keer verschil. Hierdoor kun je ervoor kiezen om de behandeling eenmalig uit te laten voeren, maar een microdermabrasie behandeling in een kuurvorm zorgt natuurlijk voor het beste en mooiste resultaat. Wat de voordelen zijn van dit type behandeling, lees je hier.

De behandeling is een intensieve peeling. Door middel van een professioneel apparaat worden dode huidcellen goed verwijderd. Het apparaat zorgt ervoor dat de huid vacuüm word gezogen. Vervolgens spuit het apparaat micro-kristallen tegen de huid. Maak je je vooral geen zorgen, er ontstaan door de kristallen geen beschadigingen aan de huid, aangezien deze zijn gemaakt van aluminiumoxide. Door de microdermabrasie kuur krijgt de huid een gecontroleerde en een nauwkeurige peeling, die volledig af wordt gestemd op de conditie van je huid en eventuele persoonlijke wensen. Gelukkig hoef je naar een gespecialiseerde salon niet verder meer te zoeken. Door te kiezen voor microdermabrasie Rotterdam, weet je altijd zeker dat je in goede handen bent.  

Klik hier om meer over microdermabrasie te weten

De voordelen van microdermabrasie behandeling

Een microdermabrasie behandeling brengt verschillende voordelen met zich mee. Tijdens deze behandeling wordt de opperhuid, de opperhuid, effectief aangepakt. Nadat de dode huidcellen zijn verwerkt, is de huid beter in staat om belangrijke werkstoffen op te nemen. Ook profiteer je van een betere doorbloeding van de huid en de aanmaak van nieuwe cellen wordt gestimuleerd. Fijne rimpeltjes en pigmentvlekjes kunnen vervangen en poriën worden minder grof. Het resultaat na de eerste behandeling? De huid ziet er mooier en ergaler uit en voelt ook nog eens gladder aan.

Een microdermabrasie kuur is geschikt voor onder meer het behandelen van oppervlakkige pigmentvlekken, onzuivere huiden, een rokershuid, zonneschade, fijne rimpels, een futloze huid, grove poriën, een grove huidstructuur, acne littekens (vlekjes) en huidveroudering. 

Microdermabrasie By Emori Skin Clinic Rotterdam

Tarieven van microdermabrasie behandeling in Rotterdam

1 behandeling 50  euro

1 behandeling 50  euro 

1 behandeling 50  euro 

1 behandeling 50  euro 

1 behandeling 50  euro 

1 behandeling 50  euro 

1 behandeling 50  euro 

 

De 6 meest gestelde vragen over microdermabrasie kuur

Hoeveel behandelingen er in jouw geval nodig zijn, hangt vooral af van de leeftijd en de conditie van je huid. Dit omdat de celdeling trager gaat naarmate we ouder worden. Dit betekent dat er ook meer behandelingen nodig zijn om het gewenste en het beste resultaat te bereiken. Voor een leeftijd tot 45 jaar worden er doorgaans ongeveer zes behandelingen toegepast. Voor personen boven deze leeftijd zijn er meestal acht tot tien behandelingen nodig.

Als een microdermabrasie kuur wordt omschreven, lijkt dit natuurlijk erg pijnlijk. Maak je je maar geen zorgen, dat is namelijk helemaal niet het geval. Sterker nog, deze behandeling kan zelfs als ontspannend worden ervaren.

Als je gaat voor een microdermabrasie kuur, wil je natuurlijk wel graag weten binnen wat voor termijn de kuur plaats gaat vinden. Voor een optimaal resultaat kies je voor één behandeling iedere vier tot zes weken.
Als je regelmatig gaat voor een behandeling in een professionele salon, dan weet je dat de huid hier soms wat actiever op reageert. Het kan daarom ook zo zijn dat de huid rood oogt. Gelukkig is dit alleen maar tijdelijk en trekt de rode huid snel weer weg. In sommige gevallen kan het zo zijn dat de huid lichtjes schilftert tijdens de aanmaak van nieuwe cellen. Gelukkig is dit haast niet te zien.
Een microdermabrasie behandeling zorgt voor een onwijs goede boost van de huid. Je doet er daarom natuurlijk thuis maar al te graag alles aan om je huid optimaal te verzorgen. Kies bijvoorbeeld voor beautyproducten met een mild percentage fruitzuren. Hierdoor kan het resultaat beter vast worden gehouden. Uiteraard kan een specialist je hier meer over vertellen in de salon. Zorg daarom ook voor de nodige UV-bescherming (SPF) zodra de huid bloot wordt gesteld aan de zon.
Er zijn een aantal situaties waar het afgeraden wordt om een behandeling te ondergaan. Hierbij kun je denken aan huidontstekingen, psoriasis, een koortslip, huidkanker, herpes, zonverbranding, rosacea, moedervlekken, actieve acne en eczeem. Door te kiezen voor een microdermabrasie behandeling Rotterdam, weet je altijd zeker dat je geholpen wordt door een specialist, die direct weet of de behandeling geschikt voor je is.