Emori Skin Clinic Logo

Laserontharing voor mannen

Maak definitief een einde aan overbeharing en kies voor laserontharing voor mannen

Laserontharing voor mannen

Bij mannen komt overbeharing regelmatig voor. En of het nu om een jongere leeftijd of een oudere leeftijd gaat, je doet er natuurlijk maar al te graag iets tegen. Als overbeharing als ongewenst of storend wordt ervaren, kan laserontharing voor mannen het overwegen waard zijn. Uiteraard ben je voor dit type behandeling in de salon aan het juiste adres. De combinatie van goed opgeleid personeel en apparatuur van de beste kwaliteit, zorgt ervoor dat het laseren binnen een mum van tijd kan worden gedaan en dat je profiteert van een fantastisch resultaat.

Wat de oorzaak is van overbeharing, kan per persoon en per situatie erg verschillende zijn. In veel gevallen heeft het te maken met de erfelijkheid of de hormonen en hier kan dus niet zo veel aan gedaan worden. In de salon ben je van harte welkom voor een vrijblijvend advies en voor natuurlijk het inplannen van de laserontharing behandeling voor mannen.

 

De voordelen van laserontharing voor mannen

Het is als man helemaal niet zo gek om in een salon langs te komen voor een laserontharing behandeling. Dit is immers de normaalste zaak van de wereld geworden. Een laserontharing voor mannen is een moderne, snelle en uiterst effectieve manier om definitief een einde te maken aan ongewenste haargroei. De laserstraal die uit het apparaat komt, bestaat uit één golflengte en is een lichtbundel. Vervolgens richt de golflengte zich op melanine. Hier zijn de haarzakjes aanwezig en door middel van korte pulsen komt de lichtbundel in het huid.

Tijdens de behandeling worden de haarzakjes stukje bij stukje vernietigd, aangezien de melanine de warmte opneemt. Het resultaat? De haartjes die worden behandeld, groeien bijna of helemaal niet meer. In totaal zijn er ongeveer zes tot acht behandelingen nodig om alle haren (in de actieve groeifase) te vernietigen. Tussen iedere behandeling is een rustperiode van zes tot acht weken.

Voor de laserontharing voor mannen wordt gebruik gemaakt van de Gentle Max Pro. Dit apparaat is erg geschikt voor iedere huidskleur en ieder huidtype en is te gebruiken op zowel grote oppervlakten als kleine oppervlakten. Daarnaast zijn alle apparaten die in de salon worden gebruikt voorzien van een FDA-keurmerk.

Before en after laserontharing Emori Skin Clinic in Rotterdam
Laserontharing Emori Skin Clinic
GentleMax Pro laser apparaat

Tarieven

Mega deals

7 Zones
€350
5 Zones
€250
Hele rug incl. schouders + nek
€200
Hele rug + Borst + Buik
€275
-

Gezicht (5+1 Gratis)

Bovenlip
€40
Kin
40
Bovenlip + Kin
€65
Kin + Kaaklijn
€65
Bovenlip + Kin + Kaaklijn
€80
Gelaat
€100
Bakkebaarden
€40
Hals
€50
Haarlijn
€50

Pakketten (5+1 Gratis)

Oksels + Gehele schaamstreek
€110
Oksels + Gehele schaamstreek + Bilnaad
€270
Oksels + Gehele schaamstreek + Onderbenen
€220
Oksels + Gehele schaamstreek + Hele armen
€200
Oksels + Gehele schaamstreek + Hele benen
€280

Bovenlichaam (5+1 Gratis)

Oksels
€30
Onder- of boven armen
€100
Hele armen incl. handen en vingers
€130
Tepelhof
€40
Buikstreep
€40
Buik klein
€60
Hele buik
€90
Schouders
€80
Hele rug dames
€150

Onderlichaam (5+1 Gratis)

Bikinilijn
€60
Gehele schaamstreek
€80
Bilnaad
€45
Gehele schaamstreek incl. bilnaad
€95
Onder- of bovenbenen
€150
Hele benen incl. voeten
€200
Billen
€95
-
-

Laserontharing mannen

Baardlijn wang (tot ogen)
€45
Baardlijn hals (tot sleutelbeen)
€50
Baardlijn wang + Baardlijn hals
€70
Nek
€45
Baardlijn wang + Baardlijn hals + Nek
€80
Gelaat (baard)
€100
Borst + Buik
€200
Borstkas of buik
€120
Rug + schouders + nek
€260

De 5 meest gestelde vragen over laserontharing voor mannen

Tussen iedere behandeling wordt een rustpauze van zes tot acht weken aangeraden. Dit omdat andere haren een nieuwe groeifase zes tot acht weken na het laseren pas behandelen. Hierdoor zijn er dus ook meerdere behandelingen nodig om alle haartjes in het gewenste gebied definitief te verwijderen.

Wil je op dit moment graag weten wat de laserontharing voor mannen Rotterdam kost? Neem dan even contact op met het team en laat je vrijblijvend informeren.

Omdat het behandelde gebied gevoelig aan kan voelen, is het verstandig om de zon te vermijden na iedere behandeling. Daaro kiezen veel mannen er ook voor om met dit traject in de najaar of de herfst te starten. Beginnen de eerste zonnestralen te schijnen in de lente, dan ben je al erg ver met het traject.

Of de behandeling kan worden vergoed door de zorgverzekeraar, hangt voor een groot deel af van de ernst van de klachten. Het is daarom slim om dit zelf van tevoren na te vragen bij de zorgverzekeraar. Weet je niet precies hoe je dit moet doen, dan vertelt het team in de salon je hier natuurlijk graag meer over.

Door de laserontharing behandeling uit te laten voeren in een gespecialiseerde salon, weet je altijd zeker dat de behandeling niet slecht voor je is. Zo ben je altijd zeker van een uitgebreide analyse van de huid en het apparaat wordt afgesteld op de dikte van de haren, de conditie van de huid en de kleur van de huid.

Ja. Voor meer informatie kun je de website van NHS bezoeken.