Emori Skin Clinic Logo

Dermapen behandeling

Geef je huid de aandacht die het verdient door te kiezen voor een dermapen behandeling

Dermapen behandeling

Als je huid op dit moment wel wat extra verzorging nodig kan hebben, ben je ongetwijfeld druk op zoek naar een passende behandeling. Als je echter specifiek op zoek bent naar een behandeling waar je je huid niet alleen mee kunt verzorgen, maar ook mee kunt versterken en te verbeteren, is de zoektocht naar een passende behandeling soms wat lastiger. Een dermapen behandeling biedt hier een erg prettige uitkomst voor en is erg geschikt voor zowel de jonge huid als de wat oudere huid. De behandeling is ontwikkeld met als doel de huid egaler, vitaler en steviger te krijgen. Ook zorgt de stimulerende huidbehandeling er uiteindelijk voor dat littekens en fijne lijntjes erg goed kunnen worden verminderd. Het resultaat? Een egale en gladde huid, wat zorgt voor een frisse en verzorgde uitstraling.

Een dermapen behandeling wordt ook wel een microneedling behandeling genoemd. Door middel van kleine naaldjes worden er tijdens de behandeling duizenden minuscule kleine gaatjes in de huid gemaakt. Maak je je vooral geen zorgen, deze behandeling wordt niet als pijnlijk ervaren. Doordat deze kleine gaatjes in de huid worden gemaakt, herstelt de huid zich direct op een natuurlijke manier. Dit resulteert in de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine, wat dus weer zorgt voor een stevigere en gladdere huid. De kleine gaatjes in de huid zorgen er ook voor dat werkstoffen dieper in de huid kunnen worden getransporteerd. Leuke feit: tot aan 200 keer betere opname van serums!

Naast dat de van elastine- en collageenvezels worden aangemaakt, kunnen ook de doorbloeding gestimuleerd. Dit zorgt voor een verbeterde doorbloeding in het gebied dat wordt behandeld met een dermapen. Je profiteert altijd van een korte herstel periode van in totaal 10 tot 14 dagen en de behandeling is zeer nauwkeurig. Dit betekent dat er ook met de grootste precisie wordt gewerkt rondom lippen en ogen. Wil je op dit moment net even graag wat meer weten over hoe deze behandeling precies in zijn werk gaat? Het team van specialisten vertelt je maar al te graag meer over een professionele dermapen behandeling bij Emori Skin Clinic in Hillegerberg, Rotterdam.

Nadat de behandeling plaats heeft gevonden, is het volkomen normaal dat je huid snel warm en prikkelend aanvoelt. En dat is natuurlijk ook helemaal niet zo gek, want je lichaam doet er meteen alles aan om de huid dat intensief is behandeld, weer mooi te herstellen. Ook kan de huid er na de behandeling roze tot rood uitzien. Is er sprake geweest van een ‘intensieve Dermapen Microneedling behandeling’? In dat geval kan het ook zijn dat er plaatselijk bloedpuntjes zichtbaar zijn. Ook kan de huid een lichte vorm van zwelling en de huid kan tot maximaal 1 week licht gaan schilferen. Dit gebeurt door de versnelde celdeling.

Voor en na dermapen behandeling

Tarieven van dermapen behandeling

€ 95 per keer

€ 270 kuurverband van 3 behandelingen

De meest gestelde vragen over een dermapen behandeling

Wist je dat er al erg snel resultaat te zien is als je kiest voor deze behandeling? De hersteltijd bedraagt 10 tot 14 dagen in totaal maar het effect gaat  tot 6 weken door met het egalisering van de huidteint. Hierdoor ziet de huid er stralender en gezonder uit. Echter is het aanmaken van collageen en bindweefsel een natuurlijk proces. Dit vindt dan ook in de loop van de tijd plaats in de huid en kan daardoor zelfs nog langere tijd doorwerken. Een definitieve verbetering van de huidstructuur is vanaf 10 dagen na eerste behandeling te zien.

Natuurlijk is het van tevoren lastig om antwoord te geven op deze vraag. Hoeveel behandelingen er nodig zijn voor het meest gewenste resultaat, hangt af van onder meer de ernst van de klacht, de indicatie en wat de conditie van je huid is. Echter wordt er meestal wel pas een optimaal resultaat bereikt als je kiest voor dit type behandeling in kuurvorm. Hoe meer behandelingen er met een dermapen uit worden gevoerd, des te beter het resultaat is. Gemiddeld worden er drie tot zes behandelingen uitgevoerd om het gewenste resultaat te bereiken. Tussen iedere behandeling zit een rustperiode voor de huid van twee tot drie weken.

Wist je dat een dermapen behandeling voor ieder huidtype en huidteint geschikt is? De behandeling kan een erg prettige uitkomst bieden voor mensen die te maken hebben met pigmentvlekken, huidverslapping, littekens na acné,  striae, striemen, zonbeschadigde huid, grove huidstructuur, vergrote poriën, verouderde huid, grauwe, doffe huidskleur en fijne lijntjes.