Emori Skin Clinic Logo

chemische peeling behandeling

Een strandende en goed verzorgende huid door te kiezen voor een chemische peeling behadeling

chemische peeling behandeling

We willen natuurlijk allemaal een strandende en goed verzorgende huid. Voor een groot deel heeft dit te maken met het drinken van voldoende water en het eten van de juiste voeding, maar een correcte behandeling voor de huid draagt hier ook een erg groot deel aan bij. Vandaag de dag zijn hier tal van behandelingen voor. Een hoogwaardige peeling is er daar één van. Door te kiezen voor een chemische peeling behadeling, worden dode huidcellen die de huid snel dof maken verwijderd.

Dit type peeling bevat een hoge concentratie aan exfoliërende stoffen in vergelijking met een peeling die thuis gebruikt kan worden. Tip! Je kunt een thuis peeling natuurlijk wel blijven gebruiken om het erg fijne resultaat langer te behouden waar een professionele peeling voor zorgt. Het resultaat? Een meer stralende en een gladdere huid waar je op de lange termijn de vruchten van plukt. Je leest hier alles over dit type behandeling en wat de voordelen zijn als je kiest voor de behandeling.

De voordelen van een chemische peeling behandeling

Door een chemische peeling behadeling toe te laten passen, kan jarenlange huidschade op een vrijwel pijnloze manier en een niet-invasieve manier goed worden verwijderd. Daarnaast krijgt ook de cel vernieuwing een flinke boost en wordt huidverbetering aanzienlijk gestimuleerd. Het is daarom ook helemaal niet zo gek dat een van de chemische peelingen uit de salon vandaag de dag erg geliefd is voor de behandeling van signalen van (vroege) huidveroudering. De peeling wordt altijd toegepast op basis van je wensen en jouw huidtype.

Doordat alle dode huidcellen worden verwijderd tijdens een van de chemische peeling behandelingen in de salon, onthult zich direct een meer gladde en een zachtere huid. Na gemiddeld drie behandelingen kunnen fijne lijntjes en rimpels zichtbaar worden verminderd. Ook kan de huidtextuur worden geëgaliseerd en acne kan worden verminderd. Het beste van allemaal? Er is weinig tot geen hersteltijd nodig, zelfs als de chemische peeling behadeling net even wat krachtiger is.

Door een professionele peeling in de salon uit te laten voeren en door te kiezen voor een peeling voor thuis, kan een heldere, gladde huid beter worden behouden. De peelings voor thuis zijn erg prettig voor het behandelen van puistjes en onzuiverheden, een doffe uitstraling of lichte tekenen van huidveroudering.

Daarnaast mag een professionele chemische peeling alleen maar worden uitgevoerd door artsen, schoonheidsspecialisten of huidtherapeuten. Dit omdat er tijdens de behandeling gebruik wordt gemaakt van geconcentreerde en erg krachtige exfoliërende ingrediënten. Om er zeker van te zijn dat het herstel tot een minimum kan worden beperkt, om op deze manier de best mogelijke beste resultaten te leveren, is het aan te raden om de professionele chemische peeling in een tijdvak van ongeveer zes tot 12 weken uit te laten voeren. Uiteraard kan er hier meer over worden verteld als je een keer langskomt in de salon voor een chemische peeling Rotterdam.

Chemische peeling behandeling

Tarieven

1 behandeling 50  euro

1 behandeling 50  euro 

1 behandeling 50  euro 

1 behandeling 50  euro 

1 behandeling 50  euro 

1 behandeling 50  euro 

1 behandeling 50  euro 

 

De meest gestelde vragen over een chemische peeling behandeling

Of je nu gaat voor een professionele chemische peeling of een thuispeeling, voor beiden worden en exfolianten gebruikt. Hierbij kun je denken aan enzymen afkomstig uit natuurlijke ingrediënten, Beta Hydroxyzuren (Salicylzuur) en Alpha Hydroxyzuren (Melkzuur). Op deze manier worden onzuiverheden, een ruwere huidtextuur en tekenen van voortijdige huidveroudering verminderd. Echter bevatten peelings die je thuis gebruikt lagere concentraties exfoliërende werkstoffen.

Er zijn tal van redenen om te kiezen voor een chemische peeling. Misschien wil je graag een egale en een heldere huid, je hebt te maken met puistjes, je huid heeft een doffe uitstraling of je denkt dat je te maken hebt met(voortijdige) huidveroudering. Door voor een chemische peeling behadeling langs te komen in Rotterdam, bespreekt een van de huidspecialisten uitgebreid jouw wensen met je door. Op deze manier krijg je direct meer informatie over wat de mogelijkheden zijn voor een van de chemische peeling behadelingen. Je weet hierdoor meteen wat voor soort peeling het meest geschikt is voor je huid en de peeling wordt afgestemd op basis van je huid(conditie) en levensstijl.

Let er wel altijd op dat de professionele peeling allen uit wordt gevoerd door een specialist in de salon. Naast dat er altijd met de beste materialen wordt gewerkt en de chemische peeling behadeling uiterst zorgvuldig uit wordt gevoerd in een salon, kun je ook nog een vertrouwen op een uitmuntend resultaat.