Emori Skin Clinic Logo

Basis gezichtsbehandeling

Kom helemaal tot rust door te kiezen voor een basis gezichtsbehandeling

Basis gezichtsbehandeling

Breng je binnenkort voor het eerst een bezoek aan een schoonheidssalon en wil je daarom op een laagdrempelige manier kennismaken met de behandelingen? Of zoek je simpelweg naar een erg ontspannende behandeling voor de meest gure dagen van het jaar of om je dagelijkse skincare verder mee te verreiken? Je komt in beide gevallen helemaal tot rust door te kiezen voor een basis reinigende behandeling. Het is bij uitstek geschikt voor een self-care day en de behandeling wordt vaak gekozen om de huid op te frissen.

Deze behandeling heeft een totale duur van 75 minuten en is een erg fijne uitkomst als je even helemaal tot rust wilt komen. Er wordt enkel gebruik gemaakt van de beste producten die geschikt zijn voor de droge huid, de vette huid of de gemengde huid. Een schoonheidsspecialiste in de salon kan je hier uiteraard meer over vertellen als je een keer langskomt.

De voordelen van een basis gezichtsbehandeling

Er zijn tal van redenen om te kiezen voor een basis reinigende behandeling in de salon. Voordat de behandeling uit wordt gevoerd, zal de schoonheidsspecialiste als eerste de huid grondig analyseren.

Op basis van deze analyse wordt een masker uitgekozen en het soort producten die het beste bij de huid passen. De huid wordt als eerste erg goed gereinigd tijdens de behandeling. Vervolgens wordt een dieptereiniging aangebracht en de huid wordt gestoomd. Hierdoor worden onzuiverheden net even wat makkelijker verwijderd. Dit kan soms als gevoelig worden ervaren, deels afhankelijk van de plek in het gezicht waar de onzuiverheden moeten worden verwijderd. Maak je je vooral geen zorgen, dit is altijd binnen een mum van tijd voor je gedaan.

Als de schoonheidsspecialiste dit voor je heeft gedaan, komt het leukste deel eraan Er wordt namelijk een heerlijk masker aangebracht dat vervolgens inwerkt op de huid. Het is dan de hoogste tijd om even helemaal te ontspannen!

Nadat het masker in is gewerkt, wordt er een erg fijne dagcrème aangebracht. Dit zorgt ervoor dat de huid zich niet alleen beter voelt na de behandeling, maar dat ook jij helemaal ontspannen de salon verlaat. De behandeling is hierdoor erg geschikt om je mentale gezondheid een boost te geven. Ook is de behandeling erg geschikt voor zowel de jonge huid als de wat oudere huid.

Vrouw ondergaat basis gezichtsbehandeling

Tarieven van basis gezichtsbehandeling

1 behandeling 50  euro

1 behandeling 50  euro 

1 behandeling 50  euro 

1 behandeling 50  euro 

1 behandeling 50  euro 

1 behandeling 50  euro 

1 behandeling 50  euro 

 

De 6 meest gestelde vragen over een basis reinigende behandeling

Maatwerk voor jouw huid staat altijd centraal in de salon. Dit betekent dat je huid van tevoren uitvoerig wordt geanalyseerd en dat de behandeling hier volledig op af wordt gestemd. Dit betekent ook dat de behandeling geschikt is voor ieder huidtype.

Als je op een laagdrempelige manier kennis wilt maken met een schoonheidsbehandeling, is het ook volkomen normaal dat je hier liever niet een al te hoog bedrag betaalt. Daarom houdt de salon de prijs voor deze behandeling laag. De kosten van de behandeling bedragen € 55,-.

Deze behandeling is erg mild voor de huid en vraagt hierdoor geen herstel van de huid. Hierdoor is er in principe geen periode nodig waar de huidcellen zich moeten vernieuwen, wat bij bijvoorbeeld een peeling wel het geval is. Hierdoor zou je zelfs iedere week langs kunnen komen in de salon voor deze behandeling.
Deze basis reinigende behandeling is de ideale keuze voor mensen die voor het eerst kennis willen maken met beauty behandelingen of de dagelijkse skincare graag willen vereiken met een extra behandeling. Dit betekent dat de behandeling erg mild is en hierdoor helemaal niet gevoelig is voor de huid.

De behandeling heeft een totale duur van 75 minuten. Binnen deze tijd weet je altijd zeker dat je huid intensief wordt gevoed en dat je met een stralende en egale huid de salon weer verlaat.

Omdat deze behandeling mild voor de huid is en hierdoor voor geen irritatie aan de huid zorgt, is de behandeling erg goed te combineren met een van de andere behandelingen in de salon. Uiteraard vertelt het team in de salon je graag wat voor soort behandeling het meest geschikt is voor je huid en hoeveel behandelingen voor het beste resultaat zorgen. Het is namelijk algemeen bekend dat een basis gezichtsbehandeling Rotterdam in een kuurvorm doorgaans voor een erg goed resultaat zorgen.