Emori Skin Clinic Logo

laserontharing

Maak definitief korte metten met ongewenste haargroei door te kiezen voor een laserontharing behandeling

laserontharing

Je doet er maar al te graag alles aan om een mooie en gladde huid te krijgen. Echter werkt al het epileren, harsen en scheren soms alleen maar averechts. Binnen no-time voel je weer stoppeltjes en je (zongebruinde) huid voelt helaas maar al te snel droog en geïrriteerd aan. Ken je dit probleem? Dan is het nu de hoogste tijd om hier iets aan te gaan doen. Je maakt definitief korte metten met ongewenste haargroei door te kiezen voor een laserontharing behandeling. Het is daarom ook helemaal niet zo gek dat deze behandeling vandaag de dag enorm geliefd is onder zowel mannen als vrouwen. Je leest alles over de voordelen van deze behandeling en de meest gestelde vragen, op deze pagina.

De voordelen van een laserontharing behandeling

Door te kiezen voor definitieve ontharing, kies je voor een erg doeltreffende oplossing om overmatige en ongewenste haargroei tegen te gaan. Ideaal als je bijvoorbeeld door hormonale veranderingen meer haargroei hebt of je hele leven lang al last hebt van overmatige en ongewenste haargroei op een bepaalde plek op het lichaam. Vooral op de plaatsen waar deze haartjes goed zichtbaar zijn, kan dit als erg vervelend worden ervaren. Zo kan de behandeling snel en effectief haar behandelen op bijvoorbeeld de benen, de armen en het gezicht. Je bent na slechts een paar behandeling al haarvrij en dit wordt natuurlijk gedaan op een verantwoorde en pijnloze manier.


Door te kiezen voor een laserontharing behandeling, ben je in de loop van de tijd definitief van de ongewenste haargroei af. Door te kiezen voor deze behandeling, heb je ook niet langer meer last van stoppeltjes en scheerirritaties en ingegroeide haartjes behoren tot het verleden. Ook voorkom je ontstekingen aan de haarwortels en je geniet natuurlijk altijd van een egale en een mooi verzorgde gladde huid. We gebruiken Gentle MAX PRO voor al onze ontharing behandelingen. Dit apparaat is uiterst veilig en biedt al snel resultaat na slechts een paar behandelingen. Ontvang je op dit moment graag even net wat meer informatie op het gebied van laserontharing Rotterdam, neem dan gerust eens een keer contact op met een van onze specialisten. We denken altijd graag met je mee en voorzien van een professioneel en eerlijk advies voor jouw huid en het type behandeling dat daar het meest geschikt voor gaat zijn.

Vrouw die laserontharing nodig heeft

Tarieven

1 behandeling 50  euro

1 behandeling 50  euro 

1 behandeling 50  euro 

1 behandeling 50  euro 

1 behandeling 50  euro 

1 behandeling 50  euro 

1 behandeling 50  euro 

 

De meest gestelde vragen over een ontharing behandeling

Definitieve laserontharing is geschikt voor ieder huidtype. Dit omdat de Gentle MAX PRO, die we tijdens alle behandelingen gebruiken, volledig op jouw huidtype af kan worden gestemd. Zo is er bijvoorbeeld een minder krachtige laser beter geschikt voor een lichte huidskleur en kan er een krachtigere laser worden gebruikt bij een donkere huidskleur. Tijdens een eerste consult kijken we samen met jou naar wat de beste behandelmethode gaat zijn en we kunnen je al snel een indicatie geven het aantal behandelingen die nodig gaan zijn voor het gewenste resultaat.

Om een definitief resultaat te zien op het te behandelen gebied, zijn erg gemiddeld vijf behandelingen nodig als het aankomt op definitieve laserontharing. Hoeveel behandelingen je precies nodig gaat hebben, hangt vooral af van de dikte van de haren en het te behandelen gebied. Ook kan de pigmentatie van de huid een rol spelen bij het aantal behandelingen die nodig gaan zijn. Uiteraard kunnen de specialisten je hier een betere indicatie over geven als je een keer langskomt in de salon in Rotterdam.

Het is meer dan logisch dat je huid tussen na een behandeling even tot rust moet komen. Gemiddeld wordt er acht tot tien weken aangeraden voor een behandeling op het lichaam en zes tot acht weken voor een behandeling in het gezicht. Daarnaast is het ook aan te raden om een week voor de behandeling het te behandelen gebied niet bloot te stellen aan de zonnebank of aan zonlicht.
Als je je aan het oriënteren bent op dit type behandeling, wil je natuurlijk maar al te graag weten hoe deze behandeling precies plaats gaat vinden. Kom je langs in de salon, dan controleren onze huidspecialisten het te behandelen gebied op wondjes en te lange haartjes. Vervolgens wordt het gebied bepaald waar en moet worden gelaserd en op dit gebied wordt vervolgens een speciale gel aangebracht. Deze gel werkt verkoelend en zorgt voor een betere geleiding tijdens de behandeling. Vervolgens kan het laseren beginnen en na de behandeling wordt er een aangename verkoelende Aloë Vera crème op het gebied aangebracht.