Emori Skin Clinic Logo

Biopeeling

Een biopeeling behandeling voor je huid. Het meest ervaren in Rotterdam.

Biopeeling

Een biopeeling is een natuurlijke exfoliatie en deze behandeling heeft een totale duur van 90 minuten. De behandeling leent zich erg goed voor het verbeteren van de huid is heeft ook nog eens een ontstekingsremmende werking. Dit maakt de behandeling ook erg geschikt voor problemen aan de huid zoals acne. Dode huidcellen worden intensief verwijderd, zowel op het oppervlak als in de diepere lagen van de huid. Let er wel op dat na de behandeling de huid gaat schilferen, wat betekent dat de huid volop nieuwe huidcellen aanmaakt. Hiervoor kun je eventueel een crème gebruiken, om op deze manier de huid wat te kalmeren. Je merkt direct als je de salon verlaat, dat de huid gladder en egaler aanvoelt en straalt als nooit tevoren!

Tijdens biopeeling worden microdeeltjes gebruikt, die natuurlijke ingrediënten bevatten. Hierdoor wordt de huid op een zeer positieve manier gestimuleerd. Ook wordt het cellulaire metabolisme tijdens de behandeling gestimuleerd en poriën en eventuele pigmentvlekken zijn minder zichtbaar. Hierdoor wordt er tijdens de behandeling een einde aan onzuiverheden en onzekerheden gemaakt en geniet je van een stralende huid. Een biopeeling behandeling leent zich altijd erg goed voor het vervagen van pigmentvlekken en het verwijderen van onzuiverheden en een anti-aging effect.

De voordelen van biopeeling

Een biopeeling behandeling is vandaag de dag onwijs gewild om de huid aanzienlijk mee te verbeteren. En dat is ook helemaal niet zo gek, want je merkt na de eerste behandeling al dat je huid vele malen beter aanvoelt. Ook is de behandeling geschikt voor ieder huidtype en erg geliefd om zowel de jonge huid als de oude huid mee te verzorgen. De behandeling is niet alleen geschikt voor het gezicht, maar ook voor bijvoorbeeld de rug.

Om het beste resultaat te bereiken voor jouw huid, is het wel aan te raden om deze behandeling uit te laten voeren in een kuurvorm. Dit betekent dat er na drie behandelingen het beste resultaat wordt bereikt. Door te kiezen voor biopeeling Rotterdam, is het mogelijk om te gaan voor deze kuurvorm. Dit betekent dat je de kuur in één keer betaalt. Vervolgens geniet je drie keer van deze erg aangename behandeling. Uiteraard kan hier meer over worden verteld als je een keer een bezoek brengt aan de salon.

Voor en na voorbeeld biopeeling

Tarieven van Biopeeling

1 behandeling 50  euro

1 behandeling 50  euro 

1 behandeling 50  euro 

1 behandeling 50  euro 

1 behandeling 50  euro 

1 behandeling 50  euro 

1 behandeling 50  euro 

 

De 6 meest gestelde vragen over biopeeling

Door te kiezen voor deze behandeling, wordt de huid diep gezuiverd. Ook wordt de huidspanning van binnenuit versterkt als er sprake is van fijne lijntjes en rimpels en het cellulaire metabolisme wordt opnieuw geactiveerd. Na de behandeling merk je dat verwijde opnieuw gladder aanvoelen en dat pigmentatievlekken verminderen

De behandeling is niet zo intensief dat er een erg lange periode tussen iedere behandeling in moet zitten, wat bij een chemische peeling bijvoorbeeld het geval is. Dit betekent dat je de behandeling zo vaak mogelijk uit kunt laten voeren als je dat zelf wenst. Let er wel op dat je minimaal drie dagen tussen iedere behandeling laat.

Een behandeling in de salon heeft een duur van 90 minuten. Tijdens de behandeling wordt aandachtig de conditie van je huid bekeken, zodat je altijd kunt vertrouwen op een behandeling op maat. Alle alle functies van de huid worden genormaliseerd en de immuniteit van de huid wordt verhoogd.
Tijdens iedere schoonheidsbehandeling wordt de huid goed onder handen genomen. Omdat het bovenste laagje van je huid aan is gepakt, is de huid vele malen gevoeliger voor zonlicht. Zorg er daarom voor dat je je huid goed blijft beschermen met een zonnebrand. Gelukkig kan deze behandeling, in tegenstelling tot vele andere intensieve peelings, ook gewoon in de zomermaanden uit worden gevoerd. 14 dagen na de behandeling kun je een zonnebank nemen.
Het kan zomaar zo zijn dat de huid wat gezwollen aanvoelt na de behandeling. Door gebruik te maken van een vette crème, zoals vaseline, voorkom je dat de huid uitdroogt na de behandeling.
Wat de kosten zijn van de behandeling, hangt vooral af van het gebied dat je wilt laten behandelen. Zo wordt er voor de halve rug een tarief van € 80,- gerekend, voor de hele rug een tarief van € 105,- en voor het gezicht een tarief van € 75,-.